Karriär

Join us på vår spännande resa

Citroneer är ett oberoende wealth management bolag som utformar nästa generations finansiella rådgivning baserat på modern teknologi kombinerat med internationell investeringsexpertis.

Citroneer Quantum är ett högmodernt portföljoptimeringsverktyg som skräddarsyr globala multistrategiportföljer till att passa specifika risk- eller avkastningsmål. Den flexibla konstruktionen gör att CQ kan anpassa portföljen efter kundernas existerande innehav, exempelvis fastigheter, skog eller andra tillgångar.

Med Citroneers faktabaserade rådgivningsmodell tar Citroneer standardiserade fonder till flexibla, kundanpassade och högeffektiva portföljer.

Citroneer är en oberoende rådgivare och distribuerar inga egna finansiella produkter. Det låter oss fokusera fullt ut på kundnytta utan att behöva ta hänsyn till produktmarginaler eller ett förutbestämt utbud.

Häng med på vår spännande resa! 

Exjobb hos Citroneer

Vill du skriva ett exjobb som kan bidra till att förändra finansbranschen och stärka nästa generations investeringsrådgivning? Är du intresserad av kapitalmarknadens prissättning av risk och avkastning? Hör av dig till oss på Citroneer och diskutera hur vi kan hjälpa dig med att göra ditt exjobb mer verklighetsanknutet och fungera som ett kraftfullt avstamp för din framtida karriär!

Kontakt

Vi ser fram emot din exjobbsidé på karriar@citroneer.com.