Karriär

Join us på vår spännande resa

Citroneer är en start-up som utformar nästa generations finansiella rådgivning baserat på modern teknologi kombinerat med internationell investeringsexpertis.

Citroneer Quantum är ett högmodernt portföljoptimeringsverktyg som skräddarsyr globala multistrategiportföljer till att passa specifika risk- eller avkastningsmål. Den flexibla konstruktionen gör att CQ kan anpassa portföljen efter kundernas existerande innehav, exempelvis fastigheter, skog eller andra tillgångar.

Med Citroneers faktabaserade rådgivningsmodell tar Citroneer standardiserade fonder till flexibla, kundanpassade och högeffektiva portföljer.

Citroneer är en oberoende rådgivare och distribuerar inga egna finansiella produkter. Det låter oss fokusera fullt ut på kundnytta utan att behöva ta hänsyn till produktmarginaler eller ett förutbestämt utbud.

Häng med på vår spännande resa! 

Citroneer söker försäljningsansvarig

Vill du ha en central roll i att utveckla nästa generations investeringsrådgivning? Har du ett etablerat nätverk inom förmögenhetsrådgivning eller drivet och förmågan att bygga upp ett nytt? Vill du arbeta i en dynamisk start-up med möjligheten att påverka verksamhetens utvecklig?

Ansvarsområden

  • Ansvara för försäljningen och öka Citroneers kundbas genom att generera kundmöten både med bolagets investeringsexperter och på egen hand.
  • Bibehålla och fördjupa relationerna mellan bolaget och kunderna.
  • Produktutveckling med fokus på kundupplevelse.

Kandidatprofil

Vi söker dig som brinner för att bygga kontaktnät och hitta lösningar på kunders problem. Vi tror att du har en passion för service och en hög energinivå. Då bolaget är nystartat finns möjlighet att vara med och påverka utformningen av Citroneers erbjudande och du bör vara intresserad av företagande. Du bör ha ett starkt intresse av investeringar och av att applicera modern finansteori i praktiken. Erfarenheter av försäljning till både privatpersoner och företag är meriterande. Som person är du proaktiv och självständig kombinerat med ödmjukhet och flexibilitet. Eftersom nyförsäljning är huvuduppgiften ska du trivas med att ta initiativ till kontakt med människor.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har utbildning eller bakgrund inom finansiell rådgivning och erfarenhet av försäljning av finansiell rådgivning. Erfarenhet av pensions- och försäkringslösningar är meriterande.

Eftersom bolagets grundare utgörs av vita medelålders män ser vi helst att du kan bidra till att diversifiera personalstyrkan.

Ett erfaret och visionärt företag

Vi är en liten grupp med mångårig, internationell erfarenhet från finansbranschen. Då vi är ett litet team kan vi erbjuda en arbetsplats utan fasta hierarkier med stora möjligheter att själv utforma rollen. Rollen är attraktiv för dig som vill öka din erfarenhet inom investeringar och portföljkonstruktion samtidigt som du bygger ett värdefullt kontaktnät både bland kunder och andra aktörer i finansbranschen.

Placering

Rollen är baserad i Stockholm men kan involvera resor i landet. Citroneers kontor ligger centralt i Stockholm, men flexibilitet att emellanåt arbeta från distans finns.

Ansökan och Tillträde

Mycket är osäkert i vår värld just nu men vår ambition är att tillsätta tjänsten före semestern och att arbetet startar efter sommaren. Vi har ingen formell deadline utan skicka in din ansökan med en gång. Vi behandlar alla ansökningar löpande och vill gärna hitta rätt kandidat så snart som möjligt.

Kontakt

Skicka din ansökan och CV till karriar@citroneer.com. Mejla eventuella frågor till samma adress.

Exjobb hos Citroneer

Vill du skriva ett exjobb som kan bidra till att förändra finansbranschen och stärka nästa generations investeringsrådgivning? Är du intresserad av kapitalmarknadens prissättning av risk och avkastning? Hör av dig till oss på Citroneer och diskutera hur vi kan hjälpa dig med att göra ditt exjobb mer verklighetsanknutet och fungera som ett kraftfullt avstamp för din framtida karriär!

Kontakt

Vi ser fram emot din exjobbsidé på karriar@citroneer.com.