VÅRA TJÄNSTER

Citroneer grundades med idén att erbjuda högkvalitativ investeringsrådgivning och portföljanalys utan intressekonflikter med våra kunder.​

Citroneers investeringsfilosofi är baserad på forskning och vetenskap. Läs mer om hur vi investerar på Vår Investeringsfilosofi här >.

01

FINANSIELL RÅDGIVNING

Vår rådgivning har som enda syfte att skapa bästa möjliga förutsättningar för din framtid. Genom att vara 100% oberoende kan Citroneer ge råd helt och hållet utifrån din situation och dina behov.

02

KAPITALFÖRVALTNING

Vi erbjuder en unik och skräddarsydd kapitalförvaltning oavsett om du ska bygga upp ditt kapital, trygga din förmögenhet eller förvalta mot ett specifikt mål. 

03

FÖRMÖGENHETS FÖRVALTNING

Personlig rådgivning och skräddarsydda lösningar är grunden för allt vi gör. Hos oss får du hjälp att utveckla din förmögenhet för dig och framtida generationer.

04

STIFTELSER OCH INSTITUTIONER

Citroneers förvaltningsmetodik för institutioner är systematisk och faktabaserad. Allt förklaras pedagogiskt i tydliga rapporter som skall fungera som stöd och beslutsunderlag för organisationens samtliga beslutsfattare.

INTRESSEANMÄLAN