Private Equity öppnar upp för fler- lär dig om Citroneers samarbete med ROYCs Private Equity plattform.

Klicka här för att se och lyssna in! 

MATTHIAS LEIJON
Ordförande och grundare ROYC

Mathias har 25 års erfarenhet inom bankverksamhet, tillgångsförvaltning och privata förmögenheter. Innan han bildade ROYC, hade han flera höga befattningar på Nordea, bland annat som Global Head of Corporates, Institution and Investment Banking division. Innan Nordea hade han ledande portföljförvaltarroller i Schweiz med Pictet och i Sverige med Stenas Family Office.

KRISTIAN PEEKER
VD CITRONEER

Kristian är Citroneers VD och investeringsstrateg med fokus på strategisk och taktisk allokering, portföljanalys samt institutionell rådgivning. Kristian har arbetat med institutionell produktutveckling på Fidelity Investments i London och Luxemburg samt Nordea i Stockholm.

ERIK NORDENSKJÖLD
CIO CITRONEER

Erik är investeringsansvarig på Citroneer samt huvudarkitekten bakom företagets egenutvecklade portföljoptimeringsmotor QUANT. Erik var tidigare på Nordea Markets och chef över Fixed Income, Currencies & Commodities (FICC) i Asien samt arbetat som investeringsstrateg inom Nordea Wealth Management med specifikt fokus på räntestrategi och kvantitativa modeller