WEBBINAR DEN 9 NOVEMBER 0900 – Anmäl dig HÄR!

Dagens turbulenta geopolitik och föränderliga makroekonomiska läge skapar osäkra förutsättningar för aktiemarknaderna och hög volatilitet. Det föränderliga marknadslandskapet innebär inte bara större risk i traditionella aktieinvesteringar utan också möjligheter i andra delar av investeringsportföljen. 

De strukturella och cykliska förändringar vi har sett sedan pandemin har inneburit nya och förbättrade möjligheter att uppnå målen med kapitalförvaltningen. Att våga titta bortom de stora börsindexen och investera i obligationer och privata marknader erbjuder de högsta indikerade avkastningsnivåerna sedan före finanskrisen. 

 I webbinariumet den 9 november diskuterar Kristian Peeker, VD och Chefsstrateg på Citroneer, tillsammans Mathias Leijon, grundare och Ordförande för ROYC group, hur den intresserade investeraren ska agera och vilka hjälpmedel som står till buds. Diskussionen modereras av Erik Nordenskjöld, investeringsansvarig på Citroneer. 

ROYC är en avancerad plattform för hantering av privata investeringar grundat av ett team med en tydlig framgångshistorik och en global närvaro. ROYC hjälper sina kunder att navigera och hantera investeringar inom Private Equity fonder globalt. 

 

Klicka här för anmälan. 

MATTHIAS LEIJON
Ordförande och grundare ROYC

Mathias har 25 års erfarenhet inom bankverksamhet, tillgångsförvaltning och privata förmögenheter. Innan han bildade ROYC, hade han flera höga befattningar på Nordea, bland annat som Global Head of Corporates, Institution and Investment Banking division. Innan Nordea hade han ledande portföljförvaltarroller i Schweiz med Pictet och i Sverige med Stenas Family Office.

KRISTIAN PEEKER
VD CITRONEER

Kristian är Citroneers VD och investeringsstrateg med fokus på strategisk och taktisk allokering, portföljanalys samt institutionell rådgivning. Kristian har arbetat med institutionell produktutveckling på Fidelity Investments i London och Luxemburg samt Nordea i Stockholm.

ERIK NORDENSKJÖLD
CIO CITRONEER

Erik är investeringsansvarig på Citroneer samt huvudarkitekten bakom företagets egenutvecklade portföljoptimeringsmotor QUANT. Erik var tidigare på Nordea Markets och chef över Fixed Income, Currencies & Commodities (FICC) i Asien samt arbetat som investeringsstrateg inom Nordea Wealth Management med specifikt fokus på räntestrategi och kvantitativa modeller