Det är med stor glädje Citroneer välkomnar Mahad Westerberg till teamet. Mahad började i dagarna arbeta inom kundsupport och backoffice. Senast kommer Mahad från Handelsbanken Capital Markets där han arbetade på Corporate Foreign Exchange & Money market Operations. Innan dess jobbade han som Risk & Backoffice på Aktie-Ansvar.

– Det som lockade mig med Citroneer var startup-andan, teamets visioner och att få vara med tidigt i bolagets utveckling, säger Mahad Westerberg.

Mahad har läst ekonomi med inriktning finansiering vid Linköpings universitet. Han har ett brinnande fotbollsintresse och tränar thaiboxning på fritiden.

– Mahad utgör ett värdefullt tillskott till Citroneer-teamet. Med hans erfarenhet av värdepappersadministration kommer vi att kunna ge ett ännu bättre stöd till våra kunder och rådgivare, säger Kristian Peeker VD för Citroneer.